Overslaan naar inhoud

Pilot geslaagd: Project van start

pilot-wordt-projectMet meer dan honderd enthousiaste gebruikers en veel support van organisaties is andersbedraad.nl een echt succes te noemen. We sluiten de pilot met een goed gevoel af. Vanaf nu gaan we verder als project, want er blijft nog veel te leren!

Jeuj! Feedback

In de pilot fase hebben we veel feedback ontvangen. Supergaaf! Dat betekent dat mensen het de moeite waard vinden en zich betrokken voelen. Als het kon, hebben we direct aanpassingen gemaakt. Lukte het niet, dan gingen we samen op zoek naar een andere oplossing.

Aan de slag

We zagen dat het soms nog lastig is om aan de slag te gaan. Daarom gaan we dat de komende periode makkelijker maken. Zowel in het online werkboek, maar ook met trainingen en instructies die we geven. 

Enthousiast

Toegankelijkheid en gemak. Dat is het belangrijkste wat we terughoren van onze gebruikers. Daar zijn we ontzettend trots op. Ook horen we van gebruikers terug dat ze andersbedraad.nl veel waardevoller vinden dan psycho-educatie. Kijk! Dat kunnen we in onze zak steken.

Verder als project

Het online werkboek gaat verder als project. Dat betekent dat er niet veel verandert in onze aanpak. Het werkboek, de online gesprekstool, blijft voor iedereen beschikbaar. De input van deelnemers zorgt ervoor dat de inhoud levendig blijft en aansluit bij de ervaring met autisme.

Ook onderdeel van andersbedraad.nl

In het afgelopen jaar hebben we steeds meer trainingen en workshops gegeven. Soms heel praktisch. Maar ook over het concept achter het succes van andersbedraad.nl. Daar blijkt een grote behoefte te liggen.

Daarnaast ontvangen we steeds meer aanvragen voor cliëntondersteuning bij autisme. Dat hadden we niet verwacht. Maar blijkbaar i voor veel mensen vanzelfsprekend wanneer je het gesprek over autisme faciliteert.

Niet zonder jou!

Laat ons weten wat je vindt. Deel je gedachten met ons. Laat een berichtje achter! Dat vinden we echt supertof!